| Just music | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Saya Belikov Admin
| Subiect: Just music Mar Feb 15, 2011 5:41 pm | |
| Trecusera cateva saptamani bune de cand era cu Erik si era fericita mai tot timpul.Zambi indreptandu-se spre sala de muzica si deschizand incet usa.Prvi in jur,vazand ca nnu mai era nimeni in afara de ea si se indrepta spre pian.Stia sa cante si la pian,dar nu mai cantase de ceva vreme si acum era un moment bun,sa vada daca mai stia sa cante.Se aseza in fata pianului,incepand sa isi plimbe degetele pe clapele albe.Canta doar instrumental,incepand apoi si din voce zambind incet in sinea ei. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 5:45 pm | |
| Stia ca Saya urma sa aibe cursurile de muzica asa ca, neavand ce sa faca se duse in sala respectiva. Iesi din casa si se indrepta spre sala. Nu mai era decat Saya din cateva putea sa vada, care canta la pian. Zambi privind-o si stand sprijinit cu umarul de un perete, fara a o intrerupe, facand liniste. | |
|
| |
Saya Belikov Admin
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 5:47 pm | |
| Continua sa cante,dar ca deobicei gresea o nota.Ofta,oprindu-se si injurand incet dar incerca sa se apuce iar.Se intoarse fara sa vrea,vazandu-l pe Erik si zambindu-i calma. -De cat timp stai tu acolo?intreba curioasa scotand limba copilareste la el.Nu isi aducea aminte sa il fi vazut cand venise. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 5:49 pm | |
| Rase incet privind-o apoi ii raspunse: -Pai nu de mult. Se apropie de ea si o saruta pe crestetul capului. -Oh, dar ce multi oameni sunt pe-aici. spuse sarcastic. | |
|
| |
Saya Belikov Admin
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 5:50 pm | |
| -Esti foarte amuzant stii?am vorbit eu pe aici sa fie libera sala.Nu prea sunt genul care canta de fata cu toata lumea.Spuse zambind si se ridica continuand sa il priveasca.Puteai sa anunti cand ai venit.spuse scotand limba la el. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 5:52 pm | |
| -Uite, te anunt acum: Am venit. spuse ironic privind-o apoi se stramba la ea. Lua o chitara electrica pe care o gasi in sala si o amplifica apoi incepu sa cante un solo de la Metallica, plictisindu-se de moarte. | |
|
| |
Saya Belikov Admin
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 5:54 pm | |
| -Tot nu esti amuzant.spuse chicotind si asezandu-se din nou in fata pianului,dar cu fata la Erik.Zambea,nisi macar nu stia ca el stia sa cante.Se intoarse din nou la pian,cu gandul de a incepe din nou sa cante aceeasi melodie,doar ca renunta la idee pana la urma. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 5:56 pm | |
| Lasa chitara sprijinita de perete apoi se aseza pe scaun privind tavanul plictisit. Isi intoarse privirea spre Saya, ascultand melodia si schita un zambet. -Nici nu intentionam sa fiu amuzant. | |
|
| |
Saya Belikov Admin
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 5:58 pm | |
| Chicoti incet,continaund sa cante doar instrumental.Il privise scotand limba la el apoi si gresind notele.Ofta renuntand in a mai canta de aceasta data. -Nu mi-ai spus ca vii pe aici.spuse ganditoare privind clapele albe. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 6:02 pm | |
| -Pai ma plictiseam...si nu aveam ce face. Si am venit aici, stiind ca te gasesc. spuse ridicand slab din umeri si continuand sa priveasca peretii aiurea, nestiind ce sa mai faca. Isi trecu o mana prin par ciufulindu-l usor. | |
|
| |
Saya Belikov Admin
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 6:03 pm | |
| Mintea ii zbura aiurea,amintindu-si de ce auzise in urma cu o dimineata.Nu vrea sa creada lucrul acela dar trebuia sa stie de la el sigur daca era adevarat sau nu. -Mmm e adevarat ca mai inselat?intreba evitandu-i privirea. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 6:07 pm | |
| Isi intoarse privirea spre ea, avand sprancenele ridicate apoi incepu sa rada amuzat de ceea ce auzise. -Adica? intreba continuand sa rada. | |
|
| |
Saya Belikov Admin
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 6:09 pm | |
| -Adica ca esti cu alta.spuse privindu-l atenta.Nu glumea,stiia prea bine despre ce vorbea adica auzise dar vrea sa stie de la el daca e adevarat sau nu.In acel moemnt chiar nu stia ce sa creada. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 6:10 pm | |
| -Eu stiam ca sunt doar cu tine. spuse amuzat nevenindu-i sa creada ce auzise. Cine ti-a mai zis ca sunt cu alta? Continua sa o priveasca apoi privi peretii, lasand capul pe spate. | |
|
| |
Saya Belikov Admin
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 6:12 pm | |
| -Am auzit ieri dimineata pe niste baieti vorbind ca te-au vazut cu alta.spuse oftand incet.Nu se simtea bine,pentru ca il luase la 11 metri dar ceva o facea sa ii creada pe o parte.Isi lasa capul pe spate,trecandu-si degetele peste clapele albe. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 6:15 pm | |
| -Si tu ii crezi? intreba avand o spranceana ridicata si privind-o. Daca da, te felicit ca (,)casti gura la toate tampeniile pe care le auzi. spuse apoi se ridica si lua chitara, incepand sa cante alte solo-uri fiind destul de nervos.
Ultima editare efectuata de catre Erik Dimitri Belikov in Mar Feb 15, 2011 11:47 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Saya Belikov Admin
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 6:17 pm | |
| -Nu am spus asta,doar ca am vrut sa aud de la tine daca e adevarat sau nu.spuse oftand.Se simtea prost acum ca aduse vorba de asta,dar vrea sa fie sigura ca era cu ea. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 6:18 pm | |
| Isi dadu nervos ochii peste cap, strangand din idinti si lasa chitara jos. -Nici nu stiu de ce mai stau aici. spuse apoi vru sa paraseasca incaperea si se indrepta spre usa. | |
|
| |
Saya Belikov Admin
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 6:22 pm | |
| Ofta incet ridicandu-se si prinzandu-l de mana. -Nu cred Erik pentru ca mai transformat si nu o faceai daca nu tineai pe bune la mine.spuse muscandu-si incet buza.Dar fie cum vrei.spuse dandu-i apoi drumul la mana, | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 8:33 pm | |
| Se ipri fara sa o priveasca pentru cateva clipe, apoi se intoarse cu fata spre ea, avand sprancenele ridicate. -Ar fi trebuit sa te gandesti de doua ori inainte sa ma intrebi daca umblu sau nu cu alta. spuse pe un ton iritat apoi isi elibera mana din stransoare si parasi incaperea. | |
|
| |
Saya Belikov Admin
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 8:35 pm | |
| Ofta trantindu-se cu spatele de perete si abtinandu-se sa nu faca ca toti draci.Chiar trebuia pentru orice sa se certe cu el?Incepu sa isi muste buzele puternnic contininaund sa stea lipita cu spatele de zid.Nu vedea nimic bun daca ar merge acum dupa el asa ca prefera sa stea acolo si sa se injure in gand pentru ca crezuse ca o inseala. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 8:41 pm | |
| Profita de faptul ca era un lac la cativa pasi si se indrepta spre el. Se aseza pe iarba, pe margine, pe vine privind lacul. Era linistit dar murea de nervi deoarece se certase cu Saya. Nu ii venea sa creada ca trebuiau sa se certe pentru orice iar Saya credea toate tampeniile pe care le spuneau altii. | |
|
| |
Saya Belikov Admin
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 8:44 pm | |
| ,,Imi pare rau"se gandi fiind suta la suta sigura ca Erik ii auzea gandurile.Ofta iesind din sala de muzica mergand oriunde dar nu acasa.O luase spre padure,fiind inca locul ei preferat.Ofta din nou privind in pamant fara sa se mai gandeasca la ceva. | |
|
| |
Erik Dimitri Belikov
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 8:48 pm | |
| Ii parea rau..Pf, da si lui ii parea rau ca Saya nu avea incredere in el. Nu comenta nimic si lua o pietricica de pe mal, apoi o arunca in lac cat de tare putu. Se ridica apoi o lua spre casa, stiind ca isi pierdea timpul si neinteresandu-l daca avea sa o vada pe Saya acolo sau nu. | |
|
| |
Saya Belikov Admin
| Subiect: Re: Just music Mar Feb 15, 2011 8:50 pm | |
| Dracu sa o ia....ii statea mintea doar la Erik in acel moment si nu mai ii pasa de nimic. ,,Cum dracu am putut sa cred asa ceva?ce e in neregula cu mine?el e dulce,bland da eu trebe sa o dau in bara" se gandi nervoasa la culme continaiund sa mearga prin padure.Nu avea de gand sa mearga acasa nici de cum acum,poate spre seara dar nu acum. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Just music | |
| |
|
| |
| Just music | |
|