seychelle
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rpg real

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Desire for freedom

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Matthew Dawkins

Matthew Dawkins

Data de înscriere : 10/02/2011
Localizare : anywhere u are not

Desire for freedom Empty
MesajSubiect: Desire for freedom   Desire for freedom EmptySam Feb 12, 2011 7:59 pm

Mă trezisem devreme doar ca să ajung la acel curs de calarie,părea destul de interesant dar nu vroiam să particip sau ceva de genul acesta,doream doar să stau pe margine și să privesc persoanele ce își încercau norocul cu așa ceva.
Nu era vorba că-mi era frică sau alte tampenii,numai că nu doream să mă aleg cu un picior rupt sau poate chiar o mană.Deci..cum am mai spus m-am sculat devreme,era in jur de 6 A.M când soneria telefonului începu să sune.Leneș,ca de fiecare dată am mai stat în pat până la și un sfert,apoi m-am ridicat și mi-am făcut repede toaleta de dimineață,nu a durat mai mult de un sfert de oră,nu eram genul de persoană care să se uite în oglindă.
Știam că mi se va face foame mai târziu asa că mi-am luat din bucătărie un pachet de biscuiti.Am mers pe jos până la hipodrom unde știam că se țin cursurile cănd nu erau concursuri de calarie.
Sus In jos
http://live-love-laugh.wikiforum.ro/
Jessica Wagner

Jessica Wagner

Data de înscriere : 14/02/2011

Desire for freedom Empty
MesajSubiect: Re: Desire for freedom   Desire for freedom EmptyLun Feb 14, 2011 9:56 pm

Am privit oftand in jur. Curajoasa cum imi era felul, nu ma speriam niciodata de nimic necunoscut sau de ceea ce nu mai incercasem pana atunci; din contra, eram dornica de noi incercari si noi descoperiri.
Profesorul se parea ca nu venise inca, insa cu toate acestea ma suisem deja pe un cal putin mai nazdravan, roscat ce-mi cam dadea de furca pe ici-colo, dar cu toate astea reusisem sa-l incalec. Desi ceva era ciudat. Ma urcasem invers in sa, incat acum eram cu fata spre coada calului, si cu spatele spre coama acestuia. Mi-am trecut mana prin par, nedumerita, in timp ce pipaiam mai bine şaua calului.
-Mmm,ceva nu e in regula cu calul acesta. Dar ce??
Sus In jos

Desire for freedom
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
seychelle :: Cursuri :: Lectii de calarie-
Mergi direct la: